صرافیهای معتبر ارزدیجیتال در ایران
همان طور که میدانید امروزه صرافیهای یکی از مهمترین بنگاههایی هستند که تمامی خدمات مربوط به ارز و ارز دیجیتال را پوشش داده و مبادلات پولی را برای شما تسهیل میگردانند. ما در ادامه این نوشته شما را با انواع خدمات صرافیها از جمله خدمات فیزیکی و دیجیتال آشنا خواهیم کرد.
صرافیها به عنوان شبکههای مبادلۀ ارز از تضمین قانونی برخوردار هستند و به اشکال متفاوتی خدماتی را ارائه میدهند. این خدمات به طور کلی شامل تسهیل مبادلات پولی و فراهم ساختنِ ابزار مبادلات مالی در بازارهای جهانی و داخلی است. عموماً بازارِ ارزهای جهانی، یکی از سودآورترین بازارهای مبادله و تجارت به حساب میآید و صرافیها با طراحی مسیرهای انجامگیری این مبادلات در این بازار نقشی عمده را ایفا میکنند. با تعیین هدف از سرمایهگذاریهای مالی، ارزیابی ریسکهای احتمالی بازار ارزهای مختلف و محاسباتِ سودآوری سرمایه، صرافیها مجموعۀ کاملی از خدمات متناسب با بازار داد و ستد ارز را در اختیار مشتریان خود قرار میدهند.
با این توضیح مختصر و جامع از فعالیتهای صرافی میتوان به دو صورت رایج فعالیت صرافیها اشاره کرد که عبارتند از:
-
فیزیکی
-
دیجیتالی
کسبوکار فیزیکی صرافیها مختص جابهجایی و مبادلاتِ وجوه نقد و صورتِ فیزیکی ارزهای مورد نظر است. بنابراین در این صورت، فعالیت صرافیها منحصر در مبادلۀ حضوریِ ارزها، مسکوکات و انجام حوالههای ارزی است. برای انجام فعالیتهای یادشده، صرافیهای بانکی از بانک مرکزی یا قانونگذار سیستم مالی کشورها، با کسب مجوز و تحت نظارت این نهاد مراکزی را تأسیس نموده و و شعب خود را ملزم به محدودۀ مشخصی از جابهجاییهای مالی در دورۀ زمانی مشخص، میسازد. صرافیهای فیزیکی در واقع بنگاهها یا شرکتهای تجارتِ ارز و فلزات گرانبها به شمار میآیند که میتوانند در مالکیت اشخاص حقیقی یا حقوقی باشد، و همچنین ممکن است به صورت سهامی خاص یا زیرمجموعۀ بانکها به فعالیت بپردازند. قاعدۀ عام فعالیت تمام انواعِ صرافیهای فیزیکی اجتناب از مبادلاتِ ارزی به صورت آنلاین است و پرداختن به مبادلات دیجیتالی در این شرکتها، جرم به حساب میآید.
فعالیت دیجیتالی یا آنلاین صرافیها، چنانچه از عنوان آن برمیآید، منحصر در حضورِ فیزیکی اشخاص و داراییها نیست و به صورت اعتباری انجام میگیرد. صرافیهای دیجیتال در واقع واسطههایی برای تبادلهای مالی یا ارزهای دیجیتال هستند؛ در واقع به جای مکانِ فیزیکی، صرافی در یک سایت یا پلتفرم اینترنتی طراحی شده است که مبادلات بازار در آن صورت میگیرد. گاه این صرافی تنها نقش واسطهگری بین خریدار و فروشندۀ ارز را به عهده میگیرد و درصدی از سود مبادله را به عنوان کمیسیون خود برداشت میکند. گاهی نیز خود پلتفرم مذکور یک طرف مبادلات ارزهای دیجیتال به شمار میآیند و به خرید یا فروش این ارزها مبادرت میورزند. راهاندازی یک پلتفرم صرافی آنلاین برای تضمین امنیت مبادلات ارزی، کاملاً وابسته به برخورداری از مجوزها، امنیت سایبری و احراز هویت نزد مراکز معتبر مالی جهانی هستند. بنابراین سرمایهگذاران در عرصۀ ارزهای دیجیتال ناگزیر از مراجعه به چنین صرافیهای معتبری هستند و در غیر این صورت امنیت سرمایۀ خود را با خطرهای جدی مواجه ساختهاند.
خدمات ارائه شده در صرافی آنلاین تنوع قابلتوجهی دارد که از آن جمله میتوان اشاره کرد به، پوشش مبادلۀ انواع رمزارزها، بهروزرسانی قیمتها برای محاسبات دقیق جهت سرمایهگذاریها، تعیین میزان کارمزد یا کمیسیون دریافتی با توجه به ردههای مختلف ارائۀ خدمات در صرافیهای آنلاین مختلف و از همه مهمتر تعیین بیمۀ جبرانِ خسارتهای احتمالی وارد بر سرمایه که نقش مهمی در تصمیمگیریِ سرمایهگذاران برای مراجعه به یک صرافی آنلاین در قیاس با صرافیهای مشابه دارد.
صرافیهای ارز دیجیتال چه خدماتی دارند؟
صرافیهای ارز دیجیتال به صورت سایتها یا پلتفرمهایی طراحی میشوند که معاملاتِ ارزهای دیجیتال را برای شرکتکنندگان و اعضای خود ممکن میکنند. همچنین اپلیکیشنهایی وجود دارند که بازارهای معاملات ارز دیجیتال را در قالب جداول و الگوهای مبادلاتی در اختیار کاربران قرار میدهند و خرید و فروش این ارزها را ساماندهی میکنند. ارزهای دیجیتال، پول بدون پشتوانهی دولتی هستند که در بازار مبادلات سیستمهای دیجیتال تولید میشوند و میتوانند خریده شوند یا به فروش روند. خرید و فروش در این عرصه ارزهای دیجیتال یا با پولهای رایج ملی (با پشتوانۀ دولتی و حاکمیتی) مبادله میشوند یا با سایر ارزها تبادل میشوند.
صرافیهای ارز دیجیتال ابتدا نمایهای از ثبتنام افراد را در سایت یا اپلیکیشن خود درج میکنند و افراد با ورود به این سامانهها میتوانند وارد بازار معاملات ارزهای دیجیتال شوند. این صرافیها نیز مانند دیگر صرافیها انواعی دارند:
1-صرافی ارز دیجیتال با واسطۀ شرکت صرافی: در این حالت اشخاص ارزهای دیجیتال خود را که با ماینرها تولید شده یا اعتبارهایی که در بازار ارزهای دیجیتال با پولهای رایج خریداری کردهاند، در درگاه صرافی به فروش میرسانند و خود صرافی با پرداخت بهای این ارزها مستقیما ارز را از اشخاص خریداری میکند. همچنین اشخاص میتوانند در سایت صرافی ارزهای دیجیتال را با پول ملی یا سایر ارزهای دیجیتال معتبر خریداری کنند. برای این کار باید حساب کاربریای در سایت صرافی داشته باشند و اطلاعات اولیهای از خودشان به سامانۀ مذکور تحویل داده باشند. این حالت نه تنها تضمینِ خرید و فروشی امن را میکند، بلکه مستقیماً وجود دریافتی از فروش ارزها را به حساب کاربران خود واریز میکند و از این جهت معاملهای مستقیم را شکل میدهد.
2-صرافی ارز دیجیتال به عنوان پل ارتباطی بین خریداران و فروشندگان: در این حالت صرافی تنها پلتفرمی را طراحی کرده است که اشخاص با ثبت اطلاعات خود میتوانند در مقام خریدار یا فروشنده، ارز خود را ارائه دهند و برای آن مشتری بیابند یا به جستجوی ارز مورد نظر خود بپردازند و آن را خریداری کنند. برای ورود به این پلتفرمها و انجام معاملات حق کمیسیونی نیز به صرافی تعلق میگیرد که امکان مبادله را فراهم کرده است؛ بنابراین درصد اندکی از سود ناشی از مبادله به عنوان کارمزد صرافی پرداخت میشود که این از جانب هردوی خریدار و فروشنده تأمین میشود. درصد سود کسبشده توسط صرافیها بسیار پایین و ناچیز است (حدود 0.1 درصد از هر معامله) و بنابراین سودی که از این معاملات حاصل میشود لزوماً پایینتر از خرید و فروش غیرمستقیم ارز از صرافی نیست. در کشور ما عموم صرافیهای مشغول به معاملات ارز دیجیتال از نوع اول هستند و شرکتکنندگان در معاملات غالباً با صرافها و واسطههایی طرف هستند که ارزهای دیجیتال را در سایت خود عرضه میکنند.
درباره lvletavers
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.
نوشتههای بیشتر از lvletavers
دیدگاهتان را بنویسید